1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 55. I/8.

Dr. Juhász György Ügyvédi Iroda
Dr. Juhász György Ügyvédi Iroda

Hitvallásunk:

Régi és új ügyfeleink azt várják el tőlünk, hogy Számukra az Őket érintő jogterületen az elérhető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Hiszünk abban, hogy a legjobb eredményt akkor érjük el, ha jogi szakemberek a megoldás érdekében együttműködnek és így az Ön ügyének sikerét egy felkészült ügyvédi team garantálja. Mi ezt kínáljuk.

CSAPAT, SZELLEM

 

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 1995-ben. Belvárosi, igazságszolgáltatási negyedben lévő Ügyvédi Irodánkat 1997-ben nyitottuk meg, a mai napig itt végzem tevékenységemet irodavezető ügyvédként. 2008-ban ugyanezen az egyetemen Európai-jogi szakjogász képesítést szereztem.
Az irodánkban egykor és jelenleg is dolgozó Kollégákkal a korábbi együttműködést nem számoltuk fel, hanem rendszeres konzultációinkkal egyedülálló módon teremtjük meg annak a lehetőségét, hogy megbízatásainkat több felkészült ügyvéd rendszeres konzultációja alapján együtt végezzük el, hiszen egy ügynek több nézőpont alapján történő elemzése a sikert jobban garantálja, mint csupán egy vélemény. Irodánk igazi erejét ez a csapatmunka adja.

Főbb publikációk:

 

  • Strasbourg a tisztességes igazságszolgáltatás védelmében (Szakdolgozat I., 2008)
  • A kora újkori büntetőeljárás és végrehajtás (Szakdolgozat II., 1995)
  • A tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalma (1994)
A csapat:

Papp Gergely Ádám: 2013-ban végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának, Nemzetközi Igazgatás szakán. Jelenleg a Pázmány  4. éves jogász szakos hallgatója vagyok, tanulmányaim mellett pedig gyakornokként veszek részt az iroda munkájában.

Breznay Xavér: 2016-ban kezdtem meg a tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán, amelynek most is aktív nappali szakos hallgatója vagyok jogász képzésen. Jelenleg gyakornokként működök közre az Iroda tevékenységében.

Dr. Oliser Zsolt ügyvédjelölt: 2012-ben végeztem a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudmányi Karán, először gyakornokként, jelenleg szakvizsgára készülő ügyvédjelöltként működök közre az Iroda tevékenységében.

Együttműködő partnereink:


Dr. Nagy Henriett ügyvéd: 1997-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A szakvizsga letétele óta Irodavezető ügyvéd vagyok a Dr. Nagy Henriett Ügyvédi Irodában.

dr. Kiss Dániel András ügyvéd: 2011-ben végeztem a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, 2016-ban szakvizsgáztam. Ezt követően alapítottam és azóta is irodavezető ügyvédként működtetem a dr. Kiss Dániel András Ügyvédi Irodát.

Rózsa Tamás: 2016-ban elvégeztem a jogi asszisztensi képzést, mely után a jogi pálya iránti érdeklődésem megnőtt, így 2017-ben elkezdtem tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Jogi Karán.

Global Tax-Office Nemzetközi Adószakértő és Könyvelő Iroda